BeConcept » Terapiile Corporale

Terapiile Corporale

jpeg  Una din cele mai dezbatute  probleme a ultimilor ani o reprezinta tratamentele corporale: cum slabim, cum ne mentinem un corp sanatos.Internetul este plin de solutii rapide,de produse miraculoase care ne promit ca in cateva zile atingem greutatea ideala.

Vedem la televiziuni Doamne respectabile care au cu 20 kg mai mult decat greutatea ideala si care vorbesc despre slabit si silueta perfecta…In ce lume traim ? ..Cum poate cineva care „nu stie alfabetul” sa ne tina prelegeri despre „literatura”….Cat de ” analfabeti” ne cred, daca nici macar de dragul aparentei nu se straduiesc sa-si modeleze putin corpul  si apoi sa vorbeasca despre produse de slabit?

Vedem unele „asistente tv” care dau sfaturi pentru make-up, si cosmetice…Vedem  alte asistente care nu spun nimic…dar este suficient sa le privesti si realizezi ca nu au notiunile elementare despre infrumusetare si make-up.

In tot acest timp , profesionistii , cei care ar putea venii cu pareri si recomandari pertinente, sunt de cele mai multe ori ignorati.

In paginile acestui blog vom publica modalitatile de ingrijire , vom vorbii despre aparate si produse concret fara interese,fara  marketing . Parerile si recomandarile sunt pertinente, ancorate in realitate , bazate pe studiile la cele mai importante academii ale europei si pe  experienta  de peste 20 ani in industria de beauty .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *